A Media Markt immáron 2016 szeptembere óta kínál kifejezetten üzleti partnereknek szánt megoldásokat is. Bővülő szolgáltatásaink mellett ezentúl kényelmesebb ügyintézést, személyre szabott szolgáltatásokat és speciális üzleti ajánlatokat biztosítunk már meglévő és jövőbeli ügyfeleinknek egyaránt.

Cégünk Magyarország legismertebb elektronikai cikkeket forgalmazó kiskereskedelmi áruházlánca. A vállalat sikerét mindenekelőtt kedvező árainak, folyamatos akcióinak, a márkás termékek egyedi választékának, a hozzáértő munkatársaknak, a kiváló szolgáltatásoknak, megbízhatóságának és a megkülönböztető reklámjelenlétnek köszönheti.

Ajánlatkérés:

Ajánlatkérését gyorsan és egyszerűen eljuttathatja hozzánk. A megkeresésekre a lehető leghamarabb megküldjük ajánlatunkat. Ha szükséges, akkor egyeztetést kezdeményezünk. Tovább az Üzleti ajánlatkéréshez.

Üzleti partner program:

Tudjon meg többet megújult szolgáltatásainkról és élvezze annak előnyeit akár már ma! Még nem ügyfelünk? Szolgáltatásaink áttekintése után egyszerűen felveheti velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb partnereink között üdvözölhessük. Tovább az Üzleti partner programunk részleteihez.