Női szépségápolás

Braun Silk-expert IPL
 • Tartós és látható szőreltávolítás az egyetlen olyan IPL készülékkel, amely alkalmazkodik a bőrhöz. A Braun Silk-expert egy forradalmi újítást tartalmazó IPL rendszer, amely tartósan és látható módon csökkenti a szőrszálakat mindössze négy kezelést követően.
Silk-expert
IPL
Silk-épil 7
Silk-épil 9
 • A 40%-kal szélesebb fej garantálja, hogy több szőrszálat ragad meg és távolít el* egyetlen mozdulattal, míg a forradalmi MicroGrip csipesz technológia szélesebb, hosszabb és mélyebb csipeszei a 4x rövidebb szőrszálakat is eltávolítják, mint ami gyantával eltávolítható.
  *más Braun epilátorokkal összehasonlítva.
Silk-épil 9
epilátorok
Silk-épil 7
Silk-épil 7
 • A leghatékonyabb Wet & Dry epilátor most az innovatív bőrradírozó kefével kombinálva. 2 szépségkezelés egy termékben - az érezhetően simább és láthatóan sugárzóbb bőrért.
Silk-épil 7
epilátorok
Silk-épil 7
Silk-épil 5
 • Silk-épil 5 Wet&Dry - kivételesen gyengéd Wet&Dry epilálás Silk-épil 5 Power - folyamatos erőforrás a tartósan sima bőrért
Silk-épil 5
epilátorok
Silk-épil 5
Silk-épil 3
 • Nagyszerű megoldás a szőrszálak könnyű eltávolításához. 20 csipesz távolítja el a szőrszálakat gyökerükkel együtt, sima bőrt eredményezve. Eközben a Smartlight megvilágítás segít észrevenni a legkisebb szőrszálakat is, így egy sem kerülheti el a figyelmét.
Silk-épil 3
epilátorok
Braun Series 7 790cc-4
Silk-épil 1
 • A Silk-épil 1 epilátor a Silk-épil termékcsalád alap modellje. Könnyedén eltávolítja a szőrszálat gyökerével együtt, így a bőr hetekig selymesen sima lesz.
Silk-épil 1
epilátorok
Braun Series 7 790cc-4
Arcápolási termékek
 • Két arckezelés egy eszközben: gyengéd mélytisztítás a pórusokban az arctisztító kefével és precíz epilálás a legkisebb szőrszálakhoz.
Arcápolási
termékek
Braun Series 7 790cc-4

Férfi szépségápolás

Series 9
 • A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. Az 5 elemből álló vágórendszer több szőrszálat ragad meg egy mozdulattal, a rövidebb borotválkozási időért és kisebb bőrirritációért.
  *3 napos borostán tesztelve, vezető prémium termékekkel összehasonlítva.
Series 9
borotvák
Бритвы Series 7
Series 7
 • A legfejlettebb borotva a Brauntól. Intelligens sonic technológiával és 5 személyre szabott beállítással az egyedi igényekhez igazodó borotválkozás érdekében.
Series 7
borotvák
Бритвы Series 7
Series 5
 • Maximális teljesítmény és kíméletes a bőrhöz. A problémás területeken is. Elektromos borotva bőr érzékelő technológiával. AutoSensing technológia a hatékony borotválkozás érdekében: egyetlen lehúzással eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat és a sűrű szakállat. 8 különböző irányban mozgó borotva fej tökéletesen illeszkedik az arckontúrhoz, még a problémás területeken is.
Series 5
borotvák
Бритвы Series 5
Series 3
 • 3 egymástól függetlenül mozgó vágóelem: tökéletes alkalmazkodás és gyengédség a bőrhöz. MicroComb technológia: kiemelkedő teljesítményt nyújt a 3 napos borostán.
Series 3
borotvák
Бритвы Series 3
Series 1
 • A tökéletes Braun Series borotva az igényes kezdőknek. Az ergonomikus kialakítás és a különösen széles borotvafej hatékony borotválkozást biztosít.
Series 1
borotvák
Бритвы Series 1
Szakállvágó
 • Könnyű használat, mindig tökéletes eredmény. Formázási megoldások szakállra, arcra, testre és fejre az egyedi stílus kialakítása érdekében.
Szakállvágó
cruZer
Borotva és Szakállvágó
 • Borotválás, trimmelés és formázás egy eszközzel. Extra széles borotvafej és rugalmas Smart Foil az egyenletes és sima borotválásért, mely néhány mozdulattal elérhető.
Borotva és Szakállvágó
cruZer
Hajvágók
 • Élethosszig tartó éles kések a tökéletes hajvágásért. A Braun hajvágó kései a termék teljes élettartama alatt élesek maradnak, így kimagasló teljesítményt és precizitást nyújt a szépségápoláshoz.
Hajvágók
cruZer
Férfi szőrtelenítők, formázók
 • Férfi szőrtelenítő és formázó termékek a férfiak speciális igényeire kifejlesztve.
Férfi szőrtelenítők, formázók
cruZer

Hajápolás

Satin Hair 7
 • Satin Hair 7 IONTEC hajszárítót kifejezetten úgy tervezték, hogy az, a hajszárítás során visszaállítsa a haj egészségét és ragyogását. A Satin Hair 7 Colour kifejezetten a különleges törődést igénylől festett haj védelméhez fejlesztették ki.
Satin Hair 7
hajszárítók
Silk-épil 7
Satin Hair 5
 • Hajszárító fejlett ion funkcióval, amely megszelídíti a kósza hajszálakat, természetes simaságot és fénylő hajat biztosít. Tökéletes választás a ragyogó és csinos megjelenéshez.
Satin Hair 5
hajszárítók
Silk-épil 5
Satin Hair 3
 • A tökéletes formák hatékony kialakításához szükséges minden eszközzel rendelkezik - mindez gyengéd védelemmel párosul, amely megőrzi a haj egészségét és ragyogását.
Satin Hair 3
hajszárítók
Braun Series 7 790cc-4
Satin Hair 1
 • Az aktív életmódhoz igazodó, kompakt, könnyű kivitelezés, a hatékony, 1200 Watt teljesítmény és a gyengéd technológiai megoldások garantálják, hogy a hajszárítás könnyen elvégezhető legyen anélkül, hogy a haj kiszáradna.
Satin Hair 1
hajszárítók
Braun Series 7 790cc-4

Hair style

Satin-Hair
 • Satin Hair hajvasalókat a DWI, - egy független német Rostszál Kutató Intézet tudományos tanácsai alapján fejlesztették ki. A készülékek mindegyike olyan hőmérsékleten formázza a hajat és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, melyek bizonyítottan megóvják annak egészségét
Satin-Hair
hajvasalók
Satin-Hair straighteners
Satin-Hair
 • Innovatív eszközök széles választéka - a kiemelkedő szárítási és formázási élmény érdekében, miközben a haj nem válik szárazzá és nem károsodik.
Satin-Hair hajsütővasak
és légfúvásos hajformázók
Satin-Hair curles & airstylers
Satin-Hair
 • Azonnali ragyogás és simaság egy mozdulattal. Az IONTEC technológiával működő bámulatos hajkefének köszönhetően búcsút mondhat a szálló hajszálaknak.
Hajkefék
Satin-Hair curles & airstylers